Informatie:

Bob Revet, tel.: 06 – 53 54 03 92, Email 
Adri v.d. Kley, tel.: 070 – 393 56 86, Email

Plaats van samenkomst:
Duivensportzaal ‘De Vriendschap’
Kon. Wilhelminaweg
2802 HZ  Gouda (volg het pad tussen de huisnummers 196 en 206 tegenover Zorgcentrum Korte Akkeren)
Tel.: 0182 – 52 84 34

Aanvang bijeenkomsten: 14:00 uur (tenzij anders vermeld)

Agenda 2020 regio Zuid-Holland

29 maart – Wandeling Reeuwijkse Hout = Geannuleerd!

Vanwege de aangescherpte regels rond de verspreiding van het coronavirus hebben wij vandaag besloten dat de teckelwandeling van zondag 29 maart in Reeuwijkse Hout niet doorgaat. Het advies van het RIVM is om alle risico’s op verspreiding te minimaliseren. Graag geven we daar gehoor aan. Per maand zullen we bekijken of onze regio-activiteiten door kunnen gaan of niet. Houd de sociale media van de Nederlandse teckelclub (www.teckelclub.nl en Facebookpagina) goed in gaten. Wij informeren u tijdig.

19 april – Wandeling Kijkduin = Geannuleerd!

Vanwege de aangescherpte regels rond de verspreiding van het coronavirus hebben wij vandaag besloten dat de teckelwandeling van zondag 19 april in Kijkduin niet doorgaat. Het advies van het RIVM is om alle risico’s op verspreiding te minimaliseren. Graag geven we daar gehoor aan. Per maand zullen we bekijken of onze regio-activiteiten door kunnen gaan of niet. Houd de sociale media van de Nederlandse teckelclub (www.teckelclub.nl en Facebookpagina) goed in gaten. Wij informeren u tijdig.

28 juni – Teckelrennen

In Bleiswijk op het terrein rechts van restaurant ‘t Zeeltje, Kooilaan 3, 2665 KR Bleiswijk, Recreatiegebied Rottemeren.
Aanvang 12:00 uur. Inschrijven vanaf 11:30 uur.

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Zuid-Holland