Informatie:

Linda Dams, tel.: 06 – 46 98 92 93 , e-mail
Ronald Bartelink , tel.:  06 – 10 07 90 29 , e-mail

Plaats van samenkomst:
Dit verschilt per regiomiddag, zie hiervoor de betreffende datum.

Aanvang bijeenkomsten: zie bij de betreffende datum.

Agenda 2019 regio Oost-Brabant en Limburg

27 oktober – Wandeling Borkel en Schaft (Valkenswaard)

Natuurpoort De Malpie is een natuurgebied in de gemeente Valkenswaard. Het ligt tussen Valkenswaard en Borkel & Schaft. Het is een uitgestrekt heidegebied met zandvlaktes en vele vennen. Deze combinatie maakt van deze omgeving een prachtig wandelgebied. Wij gaan ons best doen onze leden te verrassen met een mooie wandeling van circa 7 km.
Onderweg nemen we de tijd om te pauzeren en de teckels lekker te laten zwemmen. We verzamelen om 11:00 uur. Start wandeling 11:30 uur. We zijn van harte welkom bij Pannenkoekenhuis van familie Suykerbuyck, Luikerweg 145, 5556 XG Valkenswaard (Borkel & Schaft). Een uitstekend adres om nadien op het terras na te genieten of een lekkere pannenkoek te eten!

17 november – Workshop ‘verzorging van uw teckel’

Een leuke middag waarbij de complete verzorging van uw teckel centraal staat. Naast vachtverzorging (plukken, wassen, kammen) wordt er ook aandacht besteed aan het verzorgen en inspecteren van oren, nagels en het gebit van onze viervoeters. We kunnen maar een beperkt aantal leden (plus teckel) ontvangen. Vandaar het verzoek om u vooraf aan te melden per e-mail (zie hierboven). Deelname is gratis voor onze leden. Locatie en tijdstip vermelden we zsm.

Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen activiteiten georganiseerd.

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Oost-Brabant en Limburg