Informatie:

A. Sluiter-Schoonderbeek, tel.: 075 – 621 56 94, Email
Inge Bruyn, tel.: 06 – 31 19 09 99, Email

Plaats van samenkomst:
KCZIJ eo
Sportpark Kalverhoek
Zuiderweg 72a
1456 NH Wijdewormer
Tel: 075 – 615 95 44 (kantine)

Algemene informatie

Bij al onze wandelingen is het verplicht dat uw loslopende hond een halsband of tuig draagt. Bij grote aantallen kan uw hond los als hij goed bij u blijft en goed luistert.

Agenda 2019 regio Noord-Holland

22 september – Heidewandeling

We verzamelen vanaf 11:00 uur op het parkeerterrein van voormalig Restaurant Vliegveld Hilversum Noodweg 43  1213 PW  Hilversum.

LET OP. Restaurant Vliegveld is failliet. Hoewel er een nieuwe uitbater is, weten we niet of die al operationeel is ten tijde van onze wandeling en of wij welkom zijn met de teckels. Helaas kunnen wij nog geen contact leggen.
Op dit moment gaan wij er dan ook vanuit dat er geen gelegenheid tot horeca is. Wilt u iets eten of drinken, kijk dan uit naar een restaurant in de buurt of neem zelf iets mee.

Om 11:30 uur vertrekken we voor de wandeling.
Dit is onze traditionele wandeling over de prachtige heide van Hilversum. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren mits we allen hetzelfde pad blijven volgen!
Halverwege zal even gestopt worden voor een versnapering voor de honden en om eventuele achterblijvers bij te laten komen.
Het tempo zal niet hoog liggen dus zorg dat de relax knop aanstaat. Kom allen in groten getale en neem vooral droog weer mee en een super humeur!! Aan de teckels zal het niet liggen. Tot dan!

27 oktober – Wandeling – geannuleerd.

24 november – Wandeling Groet

Dit uitgestrekte duingebied behoort tot de mooiste van Nederland. Open duinen worden afgewisseld met dichte bossen en natte vlakten. Uniek zijn de heidevelden. Die vind u bijna nergens in de duinen.
Het zand is zeer kalkarm en daardoor kan er heide groeien.
Op sommige plekken mag het zand weer stuiven. Zo ontstaan er spontaan nieuwe duintjes en kuilen en “wandelt” het duin als het ware.
In deze prachtige omgeving is het heerlijk wandelen. Wij verwelkomen u dan ook graag op deze wandeling. Als gebruikelijk verzamelen we om 11:00 uur in restaurant “De Duingroet”, Heereweg 284, 1873GC Groet, vanwaar wij om 11:30 uur vertrekken voor de wandeling.
Voor wie wil: u kunt, op eigen rekening, genieten van een kop koffie of thee vooraf en eventueel lunchen achteraf. Dit is natuurlijk niet verplicht. Alleen wandelen mag ook! Denkt u wel aan het meenemen van poepzakjes zodat we de natuur net zo achterlaten, als we hem vonden!

Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen activiteiten georganiseerd.

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Noord-Holland