Informatie:

A. Sluiter-Schoonderbeek, Email
Inge Bruyn, tel.: 06 – 31 19 09 99, Email

Plaats van samenkomst:
KCZIJ eo
Sportpark Kalverhoek
Zuiderweg 72a
1456 NH Wijdewormer
Tel: 075 – 615 95 44 (kantine)

Algemene informatie

Bij al onze wandelingen is het verplicht dat uw loslopende hond een halsband of tuig draagt. Bij grote aantallen kan uw hond los als hij goed bij u blijft en goed luistert.

Met in achtneming van de 1.5 meter afstand willen wij vanaf eind september weer gaan wandelen. Dit alles natuurlijk mits de maatregelen dit toe blijven staan. Voor up to date informatie vraag ik u dan ook om de evenementen op de website en Facebook te raadplegen.

Agenda 2021 regio Noord-Holland

26 september – Heidewandeling

We verzamelen om 11:00 uur op het parkeerterrein NAAST restaurant de Rading, Utrechtseweg 140 1213 TZ Hilversum.
DUS NIET PARKEREN BIJ HET RESTAURANT ALS JE DAAR NIETS GAAT GEBRUIKEN AUB!
Om 11:30 uur vertrekken we voor de wandeling. Het restaurant is dan nog niet open. Na de wandeling is wel de mogelijkheid er iets te gebruiken.
Echter, DAARVOOR MOET U ZELF REGELINGEN TREFFEN. Dit ivm  de eventueel nog geldende Corona maatregelen.
Dit wordt dus NIET door de teckelclub gedaan. Dit is onze traditionele wandeling over de prachtige heide van Hilvervum. Alleen hebben we een ander startpunt. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren mits we allen hetzelfde pad blijven volgen!

24 Oktober – Vijverwandeling Geestmerambacht

We verzamelen  voor deze wandeling vanaf 11:00 uur OP HET GRASVELD VOOR Lovers & Hunters Nauertogt 28, 1721 PX Broek op Langedijk. Neem uw ruimte op het grasveld. Houdt u ook tekening met overige wandelaars.
Wilt u vooraf of na de wandeling iets gebruiken in de horeca, moet u dit ZELF regelen.
Dit valt niet onder de verantwoordelijkheid van de NTC omdat we niet kunnen overzien hoe de maatregelen er dan uit zien. Hierbij hopen wij op uw begrip. Om 11:30 starten wij deze nieuwe wandeling rond de plas. Deze route wordt ook goed bezocht door andere hondeneigenaren dus zorg wel dat u uw teckel goed bij u kunt houden

21 November – Duinwandeling Groet

De laatste wandeling van 2021 voor deze regio. Dit uitgestrekte duingebied behoort tot de mooiste van Nederland. Open duinen worden afgewisseld met dichte bossen en natte vlakten.
Uniek zijn de heidevelden. Die vindt u bijna nergens in de duinen.
Het zand is zeer kalkarm en daardoor kan er heide groeien.
Op sommige plekken mag het zand weer stuiven. Zo ontstaan er spontaan nieuwe duintjes en kuilen en “wandelt” het duin als het ware. In deze prachtige omgeving is het heerlijk wandelen.
Wij verwelkomen u dan ook graag op deze wandeling. Hopelijk kunnen wij weer als gebruikelijk verzamelen om 11:00 uur in het altijd gastvrije restaurant “De Duingroet”, Heereweg 284, 1873GC Groet, vanwaar wij om 11:30 uur vertrekken voor de wandeling.

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Noord-Holland