Informatie:

A. Sluiter-Schoonderbeek, Email
Inge Bruyn, tel.: 06 – 31 19 09 99, Email

Plaats van samenkomst:
KCZIJ eo
Sportpark Kalverhoek
Zuiderweg 72a
1456 NH Wijdewormer
Tel: 075 – 615 95 44 (kantine)

Algemene informatie

Bij al onze wandelingen is het verplicht dat uw loslopende hond een halsband of tuig draagt. Bij grote aantallen kan uw hond los als hij goed bij u blijft en goed luistert.

Agenda 2020 regio Noord-Holland

26 januari – Nieuwjaarsbijeenkomst

LET OP GEWIJZIGDE LOCATIE

Op Zondag 26 Januari 2020 onze eerste activiteit in het nieuwe jaar. Vanaf 13:00 uur bent u weer van harte welkom op onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst, op de locatie: hondenclub KCZIJ, Sportpark Kalverhoek, Zuiderweg 72-A, 1456 NH Wijdewormer.
Natuurlijk om gezellig bij te kletsen en hopelijk weer onder het genot van een zelfgebakken oliebol van Bets.
Uw hond kan deelnemen aan een snuffelparcours, (gekochte) spellen uit proberen en zijn of haar neus lekker aan het werk te zetten. Dit is leuk en geschikt voor alle honden, dus ervaring is niet nodig. Ook is het geschikt voor alle leeftijden.
Doet u al aan hersenwerk??? Neem puzzels/spellen mee, dan kunt u ons laten meegenieten. Schuilt in uw hond ook een echte speurneus?? Kom het uitvinden! Graag zien wij U dan!

23 februari – Landgoedwandeling

Op 23 februari lopen we de landgoedwandeling. We verzamelen om 11:00 uur bij De Theeschenkerij, Velserbeek 3, 1981 LA Velsen Zuid vanwaar wij om 11:30 uur vertrekken voor de wandeling.
Omdat Velserbeek een relatief klein landgoed is, wordt de wandeling ook altijd erg kort. We ‘plakken’  er daarom twee aan elkaar.
Landgoed Beeckestijn en landgoed Velserbeek. We lopen via Velserbeek naar Beeckestijn. Daar maken we een ronde en gaan dan weer terug naar Velserbeek.
Dan aan u de keuze om nog een ronde Velserbeek mee te lopen of om op huis aan te gaan. Voorgaande jaren hebben we ook sneeuw gehad en dat voegde echt wat toe aan de winterse sfeer van deze wandeling. Na de wandeling is er weer gelegenheid om op eigen kosten iets te nuttigen in de gezellige theeschenkerij.

22 maart – Wandeling Hemmenland

26 april – Wandeling Wijk aan Zee

17 mei – Dag van de Hond

28 juni – Teckelrennen

juli en augustus – Vakantie

27 september – Heidewandeling

25 oktober – Vijverwandeling Geestmerambacht

22 november – Duinwandeling Groet

Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen activiteiten georganiseerd.

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Noord-Holland