Informatie:

A. Sluiter-Schoonderbeek, tel.: 075 – 621 56 94, Email
Inge Bruyn, tel.: 06 – 31 19 09 99, Email

Plaats van samenkomst:
KCZIJ eo
Sportpark Kalverhoek
Zuiderweg 72a
1456 NH Wijdewormer
Tel: 075 – 615 95 44 (kantine)

Algemene informatie

Bij al onze wandelingen is het verplicht dat uw loslopende hond een halsband of tuig draagt. Bij grote aantallen kan uw hond los als hij goed bij u blijft en goed luistert.

Agenda 2019 regio Noord-Holland

juli en augustus – Zomerstop

22 september – Heidewandeling

We verzamelen vanaf 11:00 uur op het parkeerterrein van voormalig Restaurant Vliegveld Hilversum Noodweg 43  1213 PW  Hilversum.

LET OP. Restaurant Vliegveld is failliet. Hoewel er een nieuwe uitbater is, weten we niet of die al operationeel is ten tijde van onze wandeling en of wij welkom zijn met de teckels. Helaas kunnen wij nog geen contact leggen.
Op dit moment gaan wij er dan ook vanuit dat er geen gelegenheid tot horeca is. Wilt u iets eten of drinken, kijk dan uit naar een restaurant in de buurt of neem zelf iets mee.

Om 11:30 uur vertrekken we voor de wandeling.
Dit is onze traditionele wandeling over de prachtige heide van Hilversum. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren mits we allen hetzelfde pad blijven volgen!
Halverwege zal even gestopt worden voor een versnapering voor de honden en om eventuele achterblijvers bij te laten komen.
Het tempo zal niet hoog liggen dus zorg dat de relax knop aanstaat. Kom allen in groten getale en neem vooral droog weer mee en een super humeur!! Aan de teckels zal het niet liggen. Tot dan!

27 oktober – Wandeling

Helaas hebben wij  nog geen geschikte locatie kunnen vinden, die aan al onze eisen voldoet. Wij zijn nog druk zoekende maar dat gaat voor dit jaar te kort dag worden. Deze wandeling gaat dan ook NIET door.

24 november – Wandeling Groet

Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen activiteiten georganiseerd.

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Noord-Holland