Informatie:

Mia Swanenberg, tel.: 0168 – 45 24 51
Jolanda en Eddy van Laerhoven, tel.: 076-598 51 56 of 06 – 53 76 94 62
Email

Plaats van samenkomst:
Het Dorpshuis “Het Kompas”,
Bovenstraat 18,
4741 AV Hoeven.
Tel.: 0165 – 31 28 12

Aanvang bijeenkomsten: 14:00 uur (tenzij anders vermeld)

Ringtraining
Al vele jaren heeft de regio Noord Brabant & Zeeland in de winterperiode ringtraining verzorgd, afgelopen jaar hebben we helaas door te weinig deelname deze niet door kunnen laten gaan wat we zeer betreuren. Naast de goede training was het ook erg gezellig en was er altijd gelegenheid om na te teckelen.

Bij deze nu een oproep
Voor ieder die ringtraining zou willen volgen  meld je aan, bij voldoende animo kunnen we overleggen welke datums het beste geschikt gaan zijn.
Mail naar: noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl
Graag je naam en emailadres vermelden.
Locatie: Dorpshuis het Kompas, Bovenstraat 18, 4741 AV in Hoeven.

Agenda 2019 regio Noord-Brabant en Zeeland

16 juni – Spelletjesmiddag

Op deze zondag organiseren wij een spelletjesdag. Deze middag worden zowel de hondjes als de baasjes uitgedaagd met verschillende spelletjes.
Tussen de spelletjes door is er natuurlijk volop gelegenheid om gezellig bij elkaar te zitten, we hopen er weer een super gezellige middag van te kunnen maken.
We starten om 14:00 uur, het terrein is open vanaf 13:30 uur.
Het adres: Niervaartweg 1a, Klundert. Op het terrein is een kantine aanwezig waar hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn tegen schappelijke prijzen.
Let op: er is geen pinapparaat.

14 juli – Teckelrennen

14 Juli is het tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt de teckelrennen. Ook dit jaar weer de laatste activiteit voor de zomerstop. Ben je in voor een sportieve en gezellige middag met heerlijke teckelcapriolen?
Teckelrennen het lijkt heel simpel, telkens strijden 2 of 3 teckels tegen elkaar op een uitgezette baan. Aan het begin van de baan staat de teckel met een begeleider, aan de andere kant van de baan nog een begeleider om op wat voor manier dan ook de teckel aan de overkant te krijgen. Dit lijkt simpel maar gelukkig hebben we teckels die maken zelfs het makkelijkste spel grappig door net datgene te doen wat je even niet verwacht.
Inschrijven kan vanaf 13:00 uur, de start is om 14:00 uur aan de Niervaertweg 3 te Klundert (let op dat u niet over het industrieterrein rijd u kunt dan voor een dichte poort komen te staan) Aan de overzijde van het terrein kan er langs de weg geparkeerd worden.
Er is een kantine aanwezig, graag met kleingeld betalen en er is geen pin.
Breng zelf een stoel, parasol, deken of wat u wil mee om op en onder te zitten. We hopen u dan te begroeten en wie weet mag u aan het eind van de middag uw teckel wel de snelste van Brabant en Zeeland noemen.

augustus – Zomerstop

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Noord-Brabant en Zeeland