Informatie:

Mia Swanenberg, tel.: 0168 – 45 24 51
Jolanda en Eddy van Laerhoven, tel.: 076-598 51 56 of 06 – 53 76 94 62
Email

Plaats van samenkomst:
Het Dorpshuis “Het Kompas”,
Bovenstraat 18,
4741 AV Hoeven.
Tel.: 0165 – 31 28 12

Aanvang bijeenkomsten: 14:00 uur (tenzij anders vermeld)

Ringtraining
Al vele jaren heeft de regio Noord Brabant & Zeeland in de winterperiode ringtraining verzorgd, afgelopen jaar hebben we helaas door te weinig deelname deze niet door kunnen laten gaan wat we zeer betreuren. Naast de goede training was het ook erg gezellig en was er altijd gelegenheid om na te teckelen.

Bij deze nu een oproep
Voor ieder die ringtraining zou willen volgen  meld je aan, bij voldoende animo kunnen we overleggen welke datums het beste geschikt gaan zijn.
Mail naar: noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl
Graag je naam en emailadres vermelden.
Locatie: Dorpshuis het Kompas, Bovenstraat 18, 4741 AV in Hoeven.

Agenda 2020 regio Noord-Brabant en Zeeland

9 februari – Winterwandeling

Een wandeling van ± 4,5 km in het Mastbos te Breda.
Samenkomst vanaf 12:30 uur, vertrek wandeling 13:00 uur.
Locatie vertrek: Eetcafé de 7 heuveltjes, Galderseweg 27, 4836 AC
te Breda
.

Het Mastbos ligt als een soort groene muur tegen de stad Breda aan. Vanuit het niets sta je in een eeuwenoud bos met een rijkdom aan historie, planten en dieren.
Wandel van smalle paden naar open beukenlanen, over heide, langs loofbomen en door donker naaldbos. Tussen de 500 jaar oude bomen kun je boommarters, reeën, vossen, egels en eekhoorns tegenkomen. In de toppen zit een variatie aan bosvogels. Van de bonte en middelste specht tot de houtsnip, boomklever en de bosuil.
De 7 Heuveltjes is een Eetcafé direct gelegen aan het Mastbos met een ongedwongen uitstraling én een Bredase sfeer, met de Bredase sfeer wordt bedoeld het onder elkaar zijn, gezelligheid, gemoedelijkheid, en geen Haagse bluf…
Een ideale uitvalsbasis voor een boswandeling met daaraan sluitend een borrel. Dat men trots is op de stad Breda wordt gesymboliseerd door het aanwezige stadswapen, de drie Bredase Andreaskruisen.

8 maart – Teckelbespreking

We hebben keurmeester dhr. Dick Rutten bereid gevonden om een teckelbespreking te houden op zondag 8 maart 2020. Tijdens de bespreking kijkt de keurmeester naar de bouw van de hond en hoe de hond beweegt, deze bespreking is zeker niet alleen voor degene die showambitie hebben maar juist voor iedereen die iets meer over de bouw en gangwerk van de teckel, en in het bijzonder over de teckel van zichzelf, wil weten.
Iedereen is met zijn teckel van harte welkom.
Locatie: Dorpshuis
’t Kompas, Bovenstraat 18 , 4741AV te Hoeven
. De zaal is open om 13:30 uur, aanvang teckelbespreking 14:00 uur.

5 april – Wandeling samen met de Belgische Teckelclub

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Noord-Brabant en Zeeland