Informatie:

Mia Swanenberg, tel.: 0168 – 45 24 51
Jolanda en Eddy van Laerhoven, tel.: 076-598 51 56 of 06 – 53 76 94 62
Email

Plaats van samenkomst:
Het Dorpshuis “Het Kompas”,
Bovenstraat 18,
4741 AV Hoeven.
Tel.: 0165 – 31 28 12

Aanvang bijeenkomsten: 14:00 uur (tenzij anders vermeld)

Ringtraining
Al vele jaren heeft de regio Noord Brabant & Zeeland in de winterperiode ringtraining verzorgd, afgelopen jaar hebben we helaas door te weinig deelname deze niet door kunnen laten gaan wat we zeer betreuren. Naast de goede training was het ook erg gezellig en was er altijd gelegenheid om na te teckelen.

Bij deze nu een oproep
Voor ieder die ringtraining zou willen volgen  meld je aan, bij voldoende animo kunnen we overleggen welke datums het beste geschikt gaan zijn.
Mail naar: bovenstaande email
Graag je naam en emailadres vermelden.
Locatie: Dorpshuis het Kompas, Bovenstraat 18, 4741 AV in Hoeven.

Start Aktiviteiten

Per september gaan we weer van start met de regio activiteiten voor de regio Noord-Brabant & Zeeland. In verband met Covid vragen wij om uw deelname/bezoek voor elke activiteit aan te melden via bovenstaand email, op deze manier kunnen wij iedereen het snelste bereiken mocht dit nodig zijn voor of na een activiteit. Wij hopen u weer met de nodige aanpassingen te mogen begroeten.

Agenda 2021 regio Noord-Brabant en Zeeland

19 september – Teckelrennen

19 september is het tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt: de teckelrennen, dit jaar weer de eerste activiteit na de zomerstop. Ben je in voor een sportieve en gezellige middag met heerlijke teckelcapriolen? Teckelrennen het lijkt heel simpel, telkens strijden 2 of 3 teckels tegen elkaar op een uitgezette baan. Aan het begin van de baan staat de teckel met een begeleider, aan de andere kant van de baan nog een begeleider om op wat voor manier dan ook de teckel aan de overkant te krijgen. Dit lijkt simpel maar gelukkig hebben we teckels die maken zelfs het makkelijkste spel grappig door net datgene te doen wat je even niet verwacht.
We houden er rekening mee dat er ook dan nog extra maatregelen van kracht zullen zijn i.v.m. Covid en vragen dit jaar een kleine bijdrage van €5 euro per ingeschreven hond waar u dan consumptiebonnen voor krijgt.
U kunt alleen vooraf inschrijven via bovenstaande email, hierna krijgt u een deelnameformulier met verdere info toegezonden. Het aantal deelnemers zal beperkter zijn dan normaal zodat we kunnen garanderen dat iedereen voldoende afstand kan houden.
Het terrein is open vanaf 13:00 uur, de start is om 14:00 uur.
Let op! Het clubgebouw en terrein van LR en PC Prinses Irene ligt aan een onbekende weg en kan niet via de navigatie gevonden worden.
Navigeer naar:
SGZ Zevenbergen
Galgenweg 62
4761KN te Zevenbergen
Rijd het fietspad op richting de atletiek baan, sla voor de atletiekbaan rechtsaf (weg met klinkers). Volg bocht en rijd door over het pad langs het water, aan de linkerkant ziet u de locatie en bent u gearriveerd.
Er is een kantine aanwezig, graag met consumptiebon of kleingeld betalen (er is geen pin). Breng zelf een stoel, parasol, deken of wat u wil mee om op en/of onder te zitten.
We hopen u dan te begroeten en wie weet mag u aan het eind van de middag uw teckel wel de snelste van Brabant en Zeeland noemen.

17 oktober – Strandwandeling

Al vele jaren maken we een mooie wandeling in de duinen en op het strand in Zeeland, zoals voorgaande jaren hopen we weer een korte en langere wandeling te kunnen maken waar u aan kan deelnemen. In verband met covid dient u zich aan te melden via bovenstaande email, graag aantal deelnemende personen vermelden.
Samenkomst vanaf 10:00 uur bij de rotonde op de Kraaijensteinweg/Duinpad te Westenschouwen (Burgh-Haamstede).
Vertrek langere wandeling om 10:30 uur, vertrek korte wandeling om 11:30 uurZorg dat u er op tijd bent.
U kunt parkeren op de parkeerplaats bij de rotonde Kraaijensteinweg/Duinpad te Westenschouwen, LET OP het is betaald parkeren
Bij de rotonde zijn er horecagelegenheden om op eigen kosten voor en na de wandeling te vertoeven, let op Strandpaviljoen Duinzigt (nr 162) is niet teckelvriendelijk.
We hopen u allen te mogen begroeten.

november – Teckelbespreking, exacte datum volgt nog.

Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen activiteiten georganiseerd.

Agenda 2022 regio Noord-Brabant en Zeeland

9 januari – Nieuwjaars bingo

13 februari – Wandeling

maart – Teckelcafé, exacte datum volgt nog

april – Wandeling samen met Belgische Teckelclub, exacte datum volgt nog

mei – Spellenmiddag, exacte datum volgt nog

juni – Teckelrennen, exacte datum volgt nog

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s Regio Noord-Brabant en Zeeland