Informatie:

E. Wassenaar, Hoofddorp, 06 – 27 15 99 45, Email
T. Pouw-Pettersson, Badhoevedorp, 06 – 20 05 28 60 , Email

Plaats van samenkomst:

Aanvang bijeenkomsten: 14:00 uur (tenzij anders vermeld)

Weet u een leuke locatie?

Voor geschikte locaties in de provincies Utrecht of Flevoland en wensen voor activiteiten kunt u ons altijd tippen. Plaatsen we uw tip op de agenda? Dan ontvangt u een leuk teckelpresentje.

Agenda 2019 regio Midden

20 oktober – Teckelrennen

Rennen teckels sneller dan windhonden? Lees het verrassende antwoord in ons regiostukje in de Dashond.
Op de windhondenrenbaan in Lelystad, een prachtig omheind terrein met clubhuis en voldoende parkeergelegenheid gaan we op het middenveld van een windhondenrenbaan onze eigen wijze strijden om de titel Snelste teckel van regio Midden.
Voor wie wil is daarnaast ook gelegenheid om het rennen achter een stoffen haas te oefenen op een speciaal daarvoor opgezet oefenbaantje. Hoofdactiviteit blijft ons eigen vertrouwde teckelrennen. We willen wel heel graag weten op hoeveel deelnemers we mogen rekenen, dus meld je tevoren aan via bovenstaande e-mail.
Afhankelijk van het aantal vooraanmeldingen wordt deze activiteit op 20 oktober gehouden, echter wanneer het aantal slechts beperkt is, wijken we uit naar 19 oktober en hierover kunnen we de aanmelders dan persoonlijk berichten.
We hopen natuurlijk op een grote belangstelling en opkomst. Ook leden uit andere regio’s zijn van harte welkom. Het adres is WRV Midland, Hondsdraf 30, 8219 PW Lelystad, inloop is vanaf 12:00 uur, begin teckelrennen 13:00 uur.

15 december – Teckelwandeling Lage Vuursche

Als voorheen de traditie was gaan we in de tijd voor kerst in de prachtige bossen bij De Lage Vuursche wandelen.
Het dorp en de restaurantjes zijn dan feeëriek versierd en wat is nou lekkerder dan een pannenkoek met chocolademelk na een lekkere wandeling? Inmiddels ook traditie is dat we deze wandeling samen met regio Zuid-Holland organiseren.
We verzamelen om 11:30 uur bij de parkeerplaats bij de splitsing Kloosterlaan/Karnemelkseweg en we starten de wandeling om 12:0 uur. Tot dan!

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met één van de regio-commissieleden.

Foto’s regio Midden