Laatste nieuws

/Laatste nieuws
Laatste nieuws2019-03-22T12:08:05+00:00

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Binnenkort vindt u hier de complete agenda en verslagen voor de ALV van 11 mei 2019.

De ALV vindt plaats in:
Sport en Cultureel Centrum De Camp,
Bosrand 15, 3931 AP Woudenberg.
Aanvang 14.00 uur

Omzetten e-mailadressen @teckelclub.nl
Op dinsdag 12-3 is de Nederlandse Teckelclub in navolging van de website ook veranderd van web host voor alle e-mailadressen.
Het zou kunnen dat in de dagen hierna, bij enkele providers nog geen update geweest is en daardoor eventuele naar een e-mailadres eindigend op @teckelclub.nl verzonden email niet is aangekomen.
Indien u tussen 12 en 16 maart een e-mail hebt verzonden, waarop nog niet is gereageerd, hetzij door een ontvangstbevestiging of door beantwoording van deze mail. Dan verzoeken wij u vriendelijk om deze originele e-mail (vanwege de dagtekening) nogmaals te verzenden.
U doet dit door in de map Verzonden Items, de bewuste mail te selecteren en vervolgens door te sturen, al dan niet met begeleidende tekst.

In de mailbox van de VFR-controles zijn alle mails die zijn verstuurd voor 8 maart jl. nog gelezen. Heeft u daarna een mail verstuurd naar deze mailbox en geen reactie gehad? Stuurt u dan ook deze verzonden mail a.u.b. opnieuw naar: controlevfr@teckelclub.nl

FOKKERSOVERLEG OP DINSDAG 21 MEI 2019
Deze keer iets later in het voorjaar dan we gewend zijn, maar we zijn blij dat het gelukt is om op 21 mei a.s. een fokkersoverleg te kunnen organiseren.
meer …..

Nieuw website online.
Vanaf maandagavond 11 maart 2019 is de nieuwe website van de Nederlandse Teckelclub online gegaan. Ongetwijfeld zullen er hier en daar wat schoonheidsfoutjes staan of nog wat tekst ontbreken. Deze worden z.s.m. opgelost of aangevuld. We gaan ook op zoek naar een beter zoekprogramma, De huidige gaat niet tot in detail. Dit is vooral de merken bij de showverslagen op de ledenpagina.
Op Facebook staat te lezen dat men kan inloggen. Dit is nog niet voor iedereen mogelijk. Alle NTC-Fokkers hebben inmiddels het account  toegezonden gekregen. Voor leden is een aanvraagformulier beschikbaar, u vindt dit formulier hier.

Puppy & Jongehondendag 31 maart 2019.
Inschrijven voor de Puppy & Jongehondendag is niet meer mogelijk. Uiteraard bent u als bezoeker van harte welkom. De toegang is gratis. Meer informatie vindt u hier

Herplaatser
Pleun, een  gesteriliseerde Standaard Ruwhaar teef, wildkleur , van anderhalf jaar zoekt een warm mandje, …… .klik hier voor meer informatie.

WUT Championat 2019
Het WUT Championat 2019 zal worden gehouden op 11 mei in Tjechie. Het betreft een Schweißprüfung ohne Richterbegleitung. Aanmelding en afvaardiging verloopt via de NTC middels mail aan jachtsecretaris@teckelclub.nl. Sluitingsdatum 23 april 2019.

FCI Europa Pokal 2019
De FCI Europa Pokal zal in 2019 gehouden worden op 30, 31 augustus en 1 september in Italië. Het betreft een VollGebrauchsPrufung VGP voor Teckels. Aanmelding en afvaardiging verloopt via ORWEJA. Houd dus de site www.orweja.nl in de gaten voor publicatie.

Partner Nederlandse Teckelclub

Algemene teckelinformatie:

Mia Swanenberg
tel: +31 (168) 452451
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 20.00 uur.
Op zondag géén pupinfo

pupinformatie@teckelclub.nl