Teckelagenda 2021 is uitverkocht
Teckelkalender 2021 nog enkele verkrijgbaar

Wees er snel bij OP = OP

Teckelagenda 2021 – Uitverkocht

Teckelkalender 2021 – € 6,95

Schenking onderzoek Levershunts

De Nederlandse Teckelclub, heeft in januari 2019 een donatie gedaan aan het onderzoek naar Levershunts.
Voor het volledige verhaal, klikt u boven op de afbeelding. Het stukje over de donatie van de Nederlandse Teckelclub vindt u als u naar beneden scrolt.

BEWIJS VAN LIDMAATSCHAP
NTC-Fokkers krijgen het bewijs van lidmaatschap begin 2021 automatisch toegezonden.
U hoeft hiervoor geen aanvraag in te dienen.

DE DASHOND
Wist u dat De Dashond ook online te lezen is. Wilt u deze een keer online bekijken dan vindt u de laatst uitgegeven Dashonden hier. Overigens is de online Dashond, alleen beschikbaar voor leden.

FOKKERSOVERLEG 2020
Zoals u allemaal hebt kunnen lezen, hebben wij in het voorjaar het fokkersoverleg moeten annuleren. Nu de omstandigheden met betrekking tot het coronavirus zorgelijker worden, durven wij het niet aan om dit jaar nog een nieuwe datum vast te leggen.

Uiteraard is het sanctiebeleid voor het niet bijwonen van een fokkersoverleg door NTC-Fokkers dit jaar niet van toepassing.

AANKEURING
Vanwege de recente ontwikkelingen gaat de organisatie van de geplande aankeuring in november niet door. Deze was verzet naar januari, echter gezien dat de lockdown met 2 tot 3 weken wordt verlengd, zal dit nu als de situatie het toelaat in de 2e helft van  februari plaatsvinden. Locatie is nog niet bekend.

Fokken en ontbreken van geldig ECVO onderzoek en kwalificatie tijdens corona crisis
Momenteel is het weer mogelijk om een ECVO onderzoek uit te laten voeren. Hierdoor ziet het bestuur geen noodzaak om voor het ontbreken van een geldig ECVO onderzoek, vanaf 16 juni 2020 nog langer dispensatie te verlenen. Wat betreft het ontbreken van een kwalificatie blijft dat er geen sanctiepunten worden toegekend zolang er niet regulier geshowd kan worden. Dit geldt voor 2020.
Uiteraard stimuleren wij onze leden om gebruik te maken van de gelegenheid tot aankeuren van hun ongekwalificeerde honden. Zie de informatie over de procedure aankeuringen.

NTC activiteiten tijdens covid-19
Momenteel zijn binnen de NTC vanwege COVID-19 weer alle activiteiten stilgezet.
Houdt voor verdere informatie  de sociale media van de Nederlandse teckelclub (www.teckelclub.nl en Facebookpagina) de komende tijd goed in de gaten. Wij informeren u tijdig over eventuele aanpassingen en/of veranderingen.

Clubblad de Dashond nu ook digitaal
Met ingang van het gecombineerd augustus / september nummer 2019 van de Dashond is deze ook te lezen op de website van de Nederlandse Teckel Club. De digitale Dashond is hier te vinden, u dient hiervoor echter wel ingelogd te zijn met uw leden- of NTC-Fokkersaccount. Bent u lid maar heeft u nog geen leden account, vraag deze dan aan via dit formulier

Kampioenschapsclubmatch, 30 mei 2019
Alle uitslagen van de Kampioenschapsclubmatch vindt u hier

Nieuwe website online.
Vanaf maandagavond 11 maart 2019 is de nieuwe website van de Nederlandse Teckelclub online gegaan. Ongetwijfeld zullen er hier en daar wat schoonheidsfoutjes staan of nog wat tekst ontbreken. Deze worden z.s.m. opgelost of aangevuld. We gaan ook op zoek naar een beter zoekprogramma, De huidige gaat niet tot in detail. Dit is vooral te merken bij de showverslagen op de ledenpagina, deze is alleen toegankelijk voor leden.
Voor leden is een aanvraagformulier beschikbaar, u vindt dit formulier hier.

Partner Nederlandse Teckelclub

Algemene teckelinformatie:

Mia Swanenberg
tel: +31 (168) 452451
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 20.00 uur.
Op zondag géén pupinfo

klik hier voor het e-mailadres

Dag van de Hond, 26 mei 2019