Kampioenschapsclubmatch 9 mei 2024

Voor alle teckelliefhebbers is Sportcentrum De Camp, De Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg op donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaartsdag) dé plek om een mooie dag door te brengen! Net als in voorgaande jaren vindt op deze dag de Kampioenschapsclubmatch van de teckelclub plaats. Schrijf uw eigen teckel(s) daarom snel in en geniet van de gezellige club drukte die op zo’n dag altijd heerst. Want zeg nou zelf, het is toch prachtig om bijna 250 teckels in alle soorten en maten bij elkaar te zien?

 Voor de beginnende fanatiekelingen onder ons, die nog niet weten wat een Kampioenschapsclubmatch inhoudt: een Kampioenschapsclubmatch is een clubmatch van een erkende rasvereniging, waar uitsluitend honden van één ras (in dit geval: teckels) komen. Aangezien het een officieel evenement is, krijgt elke hond een keurverslag en een kwalificatie van een erkende raskeurmeester. Bovendien wordt aan elke Best Of Breed (Beste van het Ras) bij elke variëteit de titel Clubwinnaar 2024 (CW’24) toegekend. Op de website van de Nederlandse Teckel Club vindt u een uitleg van de gang van zaken tijdens een Kampioenschapsclubmatch en een digitale brochure ‘Bezoekersinformatie tentoonstellingen’.

Dit jaar hebben we, in tegenstelling tot voorgaande jaren, 5 keurmeesters uitgenodigd. Een van de reden hiervoor is dat we hierdoor per keurmeester ongeveer maximaal 50-55 inschrijvingen mogen verwachten en daardoor kan de keurmeester meer tijd per gekeurde teckel besteden. Op grond van het gemiddeld aantal inschrijvingen in de afgelopen jaren zijn we op dit aantal van 50-55 inschrijvingen gekomen.

Voor dit jaar hebben we volgende keurmeesters uitgenodigd:

Dwerg en Kaninchen Kortharen Hans Boelaars
Dwerg en Kaninchen Ruwharen Hans van den Berg
Standaard Ruwharen Rony Doedijns
Dwerg en Kaninchen Langharen Wim Wellens
Standaard Kortharen en Standaard Langharen Jan Sloot

 
Naast de officiële keuring is er nog een Kampioenenparade, een koppelklas en een Junior Handling. In de Kampioenenparade kunt u alle (aangemelde) teckels zien die in 2023 definitief Nederlands kampioen zijn geworden. Zij krijgen van de Teckelclub een legpenning aangeboden. In de koppelklas kunnen twee honden van dezelfde variëteit en eigenaar en die een mooi koppel vormen meedoen en ten slotte kunnen kinderen tijdens de Junior Handling laten zien hoe goed zij een teckel kunnen showen. De winnaar van deze Junior Handling gaat naar huis met de bronzen wisseltrofee; ‘Teckel Trio’ Al met al genoeg te doen en te zien op deze leuke dag!

U kunt inschrijven voor de Kampioenschapsclubmatch tot en met vrijdag 26 april 2024. Gezien de korte verwerkingstijd hierna, worden inschrijvingen na deze datum niet meer in behandeling genomen.
Het inschrijfgeld bedraagt voor de Jongste Puppy en Puppyklas € 30,00 voor de overige klassen is dit € 35,00. Niet-leden betalen respectievelijk € 35,00 en € 40,00. Bij betaling na 26 april 2024 wordt het inschrijfgeld met € 7,50 verhoogd.

Inschrijven is alleen mogelijk via onderstaande button.

Inschrijven Kampioenschapsclubmatch 2024

Na inschrijving en betaling ontvangt u uiterlijk 5 dagen voor de Kampioenschapsclubmatch het deelnamebewijs met draagnummer.

Zelfs als u niet inschrijft is de Kampioenschapsclubmatch zeker de moeite waard om een (gratis) kijkje te komen nemen. Het is een interessante en gezellige dag voor iedereen die van teckels houdt. U bent van harte welkom, met of zonder uw teckel. De clubmatch is op donderdag 9 mei 2024 in het Sportcentrum De Camp, De Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg. De hal is om 8.30 uur geopend en de keuringen starten om 10.00 uur. Wij kijken naar u uit! Graag tot ziens op dit levendige en belangrijke evenement!

Namens de evenementencommissie,

Geert Embregts