Kampioenschapsclubmatch 2023

Op Hemelvaartsdag 18 mei 2023, organiseert de Nederlandse Teckel Club haar jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch, wederom in
Sportcentrum de Camp, De Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg.

De uitgenodigde keurmeesters voor de diverse variëteiten zijn:

Elly Weggemans Alle Korthaar variëteiten
Dick Rutten Alle Langhaar variëteiten
Jan Blom Standaard Ruwharen
Nicole Horsten-Ceustermans Dwerg en Kaninchen Ruwharen

Naast de officiële keuring is in het programma opgenomen:
– een parade van de Nederlandse Kampioenen (2022). In de Kampioenenparade kunt u alle ingeschreven teckels zien die in 2022 definitief Nederlands Kampioen zijn geworden. Zij krijgen van de Teckelclub een legpenning aangeboden.
– Koppelklas, in deze koppelklas kunnen twee honden (reu en teef) van dezelfde variëteit en eigenaar meedoen die een mooi koppel vormen
– Junior Handling, kinderen kunnen tijdens de Junior Handling laten zien hoe goed zij zijn in het showen van hun teckel.
En uiteraard de verkiezingen van de Beste Jongste Puppy, Best Puppy, Beste Gebruikshond, Beste Veteraan en uiteraard uit alle winnaars (BOB) in de verschillende variëteiten de verkiezing van de Best in Show. Zij krijgen tevens allemaal de titel Clubwinnaar ’23.

Genoeg te zien en te doen op zo’n heerlijke teckeldag! Een paar stands zijn uitgenodigd die het  heel aantrekkelijk maken om onze trouwe viervoeters te verwennen.

Inschrijven is mogelijk via onderstaande button.

Online inschrijfformulier Kampioenschapsclubmatch 2023

Graag tot ziens op de Kampioenschapclubmatch in Woudenberg op 18 mei 2023.