Inschrijven Veldwedstrijden

//Inschrijven Veldwedstrijden
Inschrijven Veldwedstrijden2018-11-27T21:01:38+00:00

My ORWEJA

Vanaf 1 mei 2013 is het alleen nog maar meer mogelijk in te schrijven voor jachthondenproeven en veldwedstrijden met het nieuwe digitale ORWEJA wedstrijdensysteem My ORWEJA. Voor deelnemers wordt het een stuk eenvoudiger om in te schrijven voor jachthondenproeven en veldwedstrijden. Bovendien kunnen deelnemers een profiel aanmaken zodat gegevens nog maar één keer ingevoerd hoeven te worden zelfs bij het inschrijven voor meerdere proeven, veldwedstrijden of OWT’s.

My ORWEJA wordt vanaf mei 2013 voor alle inschrijvingen gebruikt. In de kalenders kunt u direct zien welke wedstrijden beschikbaar zijn voor digitale inschrijving.

Hoe werkt My ORWEJA?

 

Op My ORWEJA kunt u uw eigen profiel aanmaken met uw persoonlijke gegevens en uiteraard de gegevens van uw hond(en). Dit blijft allemaal online opgeslagen zodat u deze gegevens direct kunt gebruiken bij het inschrijven. Ook kunt u gegevens kwijt zoals de stamboom van uw hond, lidmaatschapgegevens van de KNJV en/of rasverenging(en) maar bijvoorbeeld ook de gegevens van voorjagers.

Voor meer informatie op www.orweja.nl en op http://my.orweja.nl/login

Tevens vind u hieronder de volledige handleiding voor het registreren van deelnemers en het inschrijfsysteem van de Orweja.

deelnemers-registeren-op-de-website1.pdf

Handleiding-inschrijven-voor-jachthondenproeven-OWTs-en-veldwedstrijden-op-My-ORWEJA.pdf

Jachtsecretariaat Nederlandse Teckelclub
Mark van Eekert
Boscheind 57
5575 AA Luyksgestel

Tel: 0497-383448 / 06-55794182
Email: Jachtsecretaris
internet: www.teckelclub.nl