Partner Nederlandse Teckelclub

Algemene teckelinformatie:

Mia Swanenberg
tel: +31 (168) 452451
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 20.00 uur.
Op zondag géén pupinfo

klik hier voor het e-mailadres

Alleen informatie over puppy’s of algemene informatie over teckels.
Alle overige e-mailadressen vindt u bij NTC INFO

Dag van de Hond, 26 mei 2019

Kampioenschapsclubmatch – Hemelvaartsdag
Traditioneel een heuse NTC teckeldag

Sportcentrum De Camp te Woudenberg

Zondagavond  15 mei, zijn de deelnamebewijzen per mail verzonden.
Heeft u in de loop van maandag niet ontvangen, kijk eerst in uw SPAM map. Niets gevonden, mail dan naar evenementen@teckelclub.nl.

Voor heel veel enthousiaste teckel fanaten is Sportcentrum De Camp te Woudenberg tijden s Hemelvaartsdag dé plek om met elkaar een mooie teckeldag door te brengen. Een zeer centraal gekozen showlocatie met een lichte hal die bijdraagt aan een gemoedelijke sfeer. Het Sportcentrum is voor de NTC geen onbekende. Ook onze debutant teckel eigenaren zullen zich hier snel op hun gemak voelen.

Graag wil de Evenementencommissie de KCM bij u onder de aandacht brengen. Traditiegetrouw wordt deze gehouden tijdens Hemelvaartsdag. Dit jaar valt het evenement op donderdag 26 mei.

Kampioenschapsclubmatch – Clubwinnaar

Voor de startende fanatiekelingen onder ons, wat houdt een Kampioenschapsclubmatch in.

Dit is een clubmatch van een erkende rasvereniging, waar uitsluitend honden van één ras (in dit geval: teckels) komen. Omdat het een officieel evenement is, krijgt elke teckel een keurverslag en een kwalificatie van een erkende raskeurmeester. Bovendien wordt aan elke Best of Breed (Beste van het Ras) en bij elke variëteit, dus 9x, de titel Clubwinnaar toegekend.

Uitgenodigde keurmeesters

Heinrich Klümper Dwerg Ruwhaar Kaninchen Ruwhaar
Cindy Kerssemeijer Korthaar Standaard Dwerg Korthaar Kaninchen Korthaar
Maria Satter Ruwhaar Standaard
Rob Douma Langhaar Standaard Dwerg Langhaar Kaninchen Langhaar

Dagprogramma

Naast de officiële keuring is in het programma opgenomen een parade van de Nederlandse Kampioenen (2021), koppelklas, Junior Handling en last but not least, de erering. In de Kampioenenparade kunt u alle teckels zien die in 2021 definitief Nederlands Kampioen zijn geworden. Zij krijgen van de Teckelclub een legpenning aangeboden. In de koppelklas kunnen twee honden (reu en teef) van dezelfde variëteit en eigenaar meedoen die een mooi koppel vormen en kinderen kunnen tijdens de Junior Handling laten zien hoe goed zij zijn in het showen van hun teckel. Als afronding van de show wordt een erering gehouden. Een volle agenda, genoeg te zien en te doen op zo’n heerlijke teckeldag! Gebruikelijk zijn er een paar stands die het altijd aantrekkelijk maken om onze trouwe viervoeters heerlijk te verwennen.

Van harte welkom met of zonder teckel

Ook als u niet inschrijft is de Kampioenschapsclubmatch zeker de moeite waard om gratis een kijkje te komen nemen. Voor iedereen die van teckels houdt is dit een unieke dag. Het is toch prachtig om zoveel teckels in alle soorten en maten bij elkaar te zien! Hoe meer teckels hoe meer vreugd.

Houd de website, clubblad De Dashond en Facebook in de gaten voor meer informatie over deze dag.

U bent van harte welkom, met of zonder uw eigen teckel. Toegang is gratis.

Locatie

Sportcentrum De Camp – Bosrand 15-17 – 3931 AP Woudenberg

Evenementencommissie