Foto-Evenementen

Partner Nederlandse Teckelclub

Algemene teckelinformatie:

Mia Swanenberg
tel: +31 6-30358121.
Bij geen gehoor, spreek een berichtje in en je wordt teruggebeld.
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 20.00 uur.
Op zondag géén pupinfo

klik hier voor het e-mailadres

Alleen informatie over puppy’s of algemene informatie over teckels.
Alle overige e-mailadressen vindt u bij NTC INFO

Dag van de Hond, 26 mei 2019

Clubmatch – zondag 23 oktober
Een heerlijke NTC-dag

 Voor de vele teckelliefhebbers is Sportcentrum De Camp te Woudenberg op zondag 23 oktober a.s. dé plek om met elkaar een mooie Teckeldag door te brengen. Een zeer centraal gekozen showlocatie, met een lichte hal die bijdraagt aan een gemoedelijke sfeer, welke we inmiddels toch ook ons thuishonk mogen noemen.

Clubmatch – Nederlandse Teckel Club

Deze clubmatch is uitsluitend voor honden van één ras (in dit geval: teckels). Omdat het een officieel evenement is, krijgt elke teckel een keurverslag en een kwalificatie van een erkende raskeurmeester. Omdat het een ‘gewone’ clubmatch betreft, wordt er geen CAC en/of Reserve CAC toegekend. Daarnaast dingen op een clubmatch teckels, welke ingeschreven worden in de Kampioensklas, niet mee voor de Beste van de show.

Keurmeesters

Onderstaande keurmeester hebben reeds toegezegd om te komen keuren.

Dhr. A. van den Broek Alle Korthaar variëteiten en Standaard Langharen
Dhr. J. Sloot Dwerg en Kaninchen Langharen, Dwerg Ruwharen
Mevr. W. Strijbos Standaard Ruwharen en Kaninchen Ruwharen


Mooi programma

Naast de officiële keuring is er een keuring voor de koppelklas (twee honden (reu en teef) van dezelfde variëteit en eigenaar) en junior handling (Kinderen in de leeftijd tot en met 17 jaar) kunnen tijdens de junior handling laten zien hoe goed zij zijn in het showen van hun teckel.. Uiteraard vindt aan het einde van de middag,  in de Erering de verkiezing van de Beste van de clubmatch plaats. Een volle agenda. Genoeg te zien en te doen dus op zo’n heerlijke teckeldag! Gebruikelijk zijn er een aantal stands met producten die het altijd aantrekkelijk maken om onze trouwe viervoeters heerlijk mee te verwennen.

Inschrijving voor deze clubmatch is niet meer mogelijk. Uiteraard bent u van harte welkom als bezoeker. De entree is gratis.

Locatie?
Sportcentrum De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg.

Van harte welkom: met of zonder teckel

Ook als u niet inschrijft is de clubmatch zeker de moeite waard om gratis een kijkje te komen nemen. Voor iedereen die van teckels houdt, is dit een unieke dag. Het is toch prachtig om zoveel teckels in alle soorten en maten bij elkaar te zien. Hoe meer teckels, hoe meer vreugd.

Houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie over deze dag. U bent allen van harte welkom!

De evenementencommissie