Puppy & Jongehondendag 2019

//Puppy & Jongehondendag 2019
Puppy & Jongehondendag 20192019-03-16T11:32:49+00:00

Puppy & Jongehondendag 31 maart 2019

16 MAART IS DE LAATSTE DAG OM IN TE SCHRIJVEN.  INSCHRIJVING SLUIT DAARNA ONHERROEPELIJK.

Zondag 31 maart 2019 is weer dé dag voor alle teckels van vier tot en met vierentwintig maanden om samen te komen in het Sport & Event Center in Beusichem voor de Puppy en Jongehondendag. De keuringen zijn ook onderdeel van de voorbereiding op het Ras-examen welke later in het jaar wordt georganiseerd.

Van 09.30 tot 13.00 uur worden alle ingeschreven teckels in de gecombineerde Jongste Puppy- en Puppyklasse gekeurd door verschillende (aspirant)-keurmeesters en van 13.30 uur tot 17.00 uur de gecombineerde Jeugd- en Jongehondenklas.

We proberen hiermee te bereiken dat het voor u als exposant overzichtelijker wordt wanneer u nu wel of niet in de ring verwacht wordt en tevens worden de lange wachttijden tussen de diverse keuringen hiermee teruggebracht.

De Puppy en Jongehondendag is niet alleen een leuk evenement en een leerzame ervaring voor uw teckel, maar dient tevens om ervaring op te doen voor de aspirant-keurmeesters in het keuren van Dashonden. De aanwezige aspirant-keurmeesters keuren alle honden in een afvalsysteem onder leiding van ervaren teckelkeurmeesters.

De Puppy en Jongehondendag is géén clubmatch; u krijgt geen officieel keurrapport (wel een puntenlijst) en de gegeven kwalificaties tellen niet mee voor de fokkerij. Dit maakt de dag echter zeker niet minder de moeite waard. Voor uw hond en óók voor u is het een uitgelezen kans om op ontspannen wijze ervaring op te doen voor een eventuele clubmatch of tentoonstelling.
En last but not least…. het is gewoon een buitengewoon gezellig teckelevent dat u niet wilt of mag missen!

U kunt voor de Puppy en Jongehondendag tot 16 maart 2019 elektronisch inschrijven via onderstaande button, dan wel tot het maximum aantal van 144 honden bereikt is.
Schrijf dus op tijd in, vol is vol.

Inschrijfgeld leden, € 17,50. Niet-leden betalen € 22,50 per ingeschreven hond.
Let op: de datum van betalen bepaalt of u mag deelnemen, betaal daarom direct bij inschrijving.  

U komt toch ook zondag 31 maart! Evenals voorgaande jaren vindt de Puppy en Jongehondendag ook dit jaar plaats in het Sport & Event Center in Beusichem. Centraal gelegen en redelijk dichtbij de A2. Kortom reden genoeg om in te schrijven.

De Evenementencommissie