Kampioenschapsclubmatch 2019

Voor alle teckelfanaten verandert het Olympic Sport- en Evenementencentrum in Wijchen op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) in een teckel walhalla. Dé plek om een bijzondere teckel dag door te brengen! Net als in voorgaande jaren vindt op deze dag de Kampioenschapsclubmatch van de teckelclub plaats. Schrijf uw eigen kampioen(en) daarom snel in en geniet van de gezellige club drukte die op zo’n dag altijd heerst. Want zeg nou zelf, het is toch prachtig om bijna 300 teckels in alle soorten en maten bij elkaar te zien?

Voor de beginnende liefhebbers onder ons en die nog niet van de hoed en de rand weten: een Kampioenschapsclubmatch is een clubmatch van een erkende rasvereniging, waar uitsluitend honden van één ras (in dit geval: teckels) komen. Aangezien het een officieel evenement is, krijgt elke hond een keurverslag en een kwalificatie van een erkende raskeurmeester. Bovendien wordt aan elke BOB; Best Of Breed (Beste van het Ras) bij elke variëteit de titel Clubwinnaar 2019 (CW’19) toegekend.

Dit jaar hebben we de volgende keurmeesters uitgenodigd:

Alle dashond korthaar variëteiten mevr. F. Lochs-Romans
Alle dashond langhaar variëteiten dhr. J. Wauben
Dashond ruwhaar dhr. W. Wellens
Dwergdashond ruwhaar, Kaninchendashond ruwhaar dhr. J. Blom

Naast de officiële keuring is er nog een Kampioenenparade, een koppelklas en een Junior Handling. In de Kampioenenparade kunt u alle teckels zien die in 2018 definitief Nederlands kampioen zijn geworden. Zij krijgen van de Teckelclub een legpenning aangeboden, mits ze zijn ingeschreven. In de koppelklas kunnen twee honden (reu en teef) van dezelfde variëteit en eigenaar meedoen die een mooi koppel vormen en ten slotte kunnen kinderen tijdens de Junior Handling laten zien hoe goed zij een teckel kunnen showen. Voor ‘verwennerij’ van onze teckel vriend is ook gedacht. Een aantal bekende standhouders met producten voor onze teckel(s) hebben toegezegd aanwezig te zijn. Al met al genoeg te doen en te zien op deze leuke dag!

U kunt inschrijven voor de Kampioenschapsclubmatch tot en met vrijdag 17 mei 2019. Gezien de korte verwerkingstijd hierna, worden inschrijvingen na deze datum niet meer in behandeling genomen.

Het inschrijfformulier bereikt u via onderstaande button.

Na inschrijving ontvangt u uiterlijk 5 dagen voor de Kampioenschapsclubmatch de uitnodigingsbrief. Als u een e-mail adres heeft, vult u dit dan alstublieft in op het inschrijfformulier, dan sturen wij u de uitnodigingsbrief per e-mail.

Zelfs als u niet inschrijft is de Kampioenschapsclubmatch zeker de moeite waard om een (gratis) kijkje te komen nemen. Het is een interessante en gezellige dag voor iedereen die van teckels houdt.

Evenals voorgaande jaren vindt de Kampioensclubmatch ook dit jaar plaats in het Olympic Sport- en Evenementencentrum, Nieuweweg 203 te Wijchen. De hal is om 8.30 uur geopend en de keuringen starten om 10.00 uur.

U komt toch ook zondag 30 mei! U bent van harte welkom, met of zonder uw teckel!

Graag tot ziens op dit levendige en belangrijke evenement!

De Evenementencommissie