Kampioenschapsclubmatch 10 mei 2018

Voor alle teckelfanaten is het Olympic Sport- en Evenementencentrum in Wijchen op donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) dé plek om een mooie dag door te brengen! Net als in voorgaande jaren vindt op deze dag de Kampioenschapsclubmatch van de teckelclub plaats. Schrijf uw eigen kampioen(en) daarom snel in en geniet van de gezellige club drukte die op zo’n dag altijd heerst. Want zeg nou zelf, het is toch prachtig om bijna 300 teckels in alle soorten en maten bij elkaar te zien?

Voor de beginnende fanatiekelingen onder ons, die nog niet van de hoed en de rand weten: een Kampioenschapsclubmatch is een clubmatch van een erkende rasvereniging, waar uitsluitend honden van één ras (in dit geval: teckels) komen. Aangezien het een officieel evenement is, krijgt elke hond een keurverslag en een kwalificatie van een erkende raskeurmeester. Bovendien wordt aan elke Best Of Breed (Beste van het Ras) bij elke variëteit de titel Clubwinnaar 2018 (CW’18) toegekend.

Dit jaar hebben we de volgende keurmeesters uitgenodigd. 

  • Alle dashond korthaar variëteiten                                                            mevr. C. Gerber-Niedenzu
  • Alle dashond langhaar variëteiten                                                            dhr. L. Quartel       
  • Dashond ruwhaar                                                                                     dhr. D. Rutten
  • Dwergdashond ruwhaar, Kaninchendashond ruwhaar                              mevr. E.J. Weijenborg-Weggemans

Naast de officiële keuring is er nog een Kampioenenparade, een koppelklas en een Junior Handling. In de Kampioenenparade kunt u alle teckels zien die in 2017 definitief Nederlands kampioen zijn geworden. Zij krijgen van de Teckelclub een legpenning aangeboden. In de koppelklas kunnen twee honden van dezelfde variëteit en eigenaar meedoen die een mooi koppel vormen en ten slotte kunnen kinderen tijdens de Junior Handling laten zien hoe goed zij een teckel kunnen showen. Al met al genoeg te doen en te zien op deze leuke dag!

U kunt inschrijven voor de Kampioenschapsclubmatch tot en met zondag 22 april 2018. Gezien de korte verwerkingstijd hierna, worden inschrijvingen na deze datum niet meer in behandeling genomen.

Na inschrijving ontvangt u uiterlijk 5 dagen voor de Kampioenschapsclubmatch de uitnodigingsbrief. Als u een e-mail adres heeft, vult u dit dan alstublieft in op het inschrijfformulier, dan sturen wij u de uitnodigingsbrief per e-mail.

Zelfs als u niet inschrijft is de Kampioenschapsclubmatch zeker de moeite waard om een (gratis) kijkje te komen nemen. Het is een interessante en gezellige dag voor iedereen die van teckels houdt. U bent van harte welkom, met of zonder uw teckel. De clubmatch is op donderdag 10 mei 2018 in het Olympic Sport- en Evenementencentrum, Nieuweweg 203 te Wijchen. De hal is om 8.30 uur geopend en de keuringen starten om 10.00 uur. Wij kijken naar u uit! Graag tot ziens op dit levendige en belangrijke evenement!

Namens de evenementencommissie,

Geert Embregts