Regio Noord-Brabant & Zeeland

Informatie:
Mia Swanenberg, tel.: 0168 - 45 24 51
Inge Leijtens, tel.: 06 - 42 20 76 36
email: noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl 

Plaats van samenkomst:
Het Dorpshuis "Het Kompas",
Bovenstraat 18,
4741 AV Hoeven.
Tel.: 0165 - 31 28 12

Aanvang bijeenkomsten: 14.00 uur (tenzij anders vermeld)

Ringtraining: U kunt zich hiervoor aanmelden bij Mia Swanenberg.

 

Agenda Regio Noord-Brabant & Zeeland 2017
Noteer onderstaande regiomiddagen alvast in uw agenda.

 

Zondag 12 november – Wat komt er kijken bij het fokken van een nestje?

Wat is er leuker dan een teckelpup? Een nestje vol teckelpups misschien? Maar het fokken van een nestje houdt meer in dan de hele dag lekker teckelpups knuffelen. Voor deze middag hebben we Coby Satter-Mol, een doorgewinterde teckelfokster, bereid gevonden om haar ervaringen met ons te delen.
Een middag die niet alleen interessant is voor mensen die ooit een nestje willen, maar zeker ook voor iedereen die wat meer wil weten over de achtergronden van het fokken. De middag begint om 14:00 uur (zaal open om 13:30 uur) en wordt gehouden in ’t Kompas, Bovenstraat 18 in Hoeven.

Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen activiteit georganiseerd.

Zondag 7 januari – Nieuwjaarsreceptie met Teckelbingo

We beginnen het jaar traditiegetrouw met de nieuwjaarsreceptie met teckelbingo. U bent van harte welkom met of zonder teckel. Na een toast op een teckelig jaar starten we met de bingo. Uiteraard zijn er weer geweldige prijzen te winnen, maar gezelligheid staat bij deze activiteit meer dan bij andere activiteiten voorop. Wordt u onze nieuwe gelukkige winnaar? De middag begint om 14:00 uur (zaal open om 13:30 uur) en wordt gehouden in ’t Kompas, Bovenstraat 18 in Hoeven.

Zondag 4 februari – Wandeling Huis ter Heide in De Moer

Vorig jaar kwamen we hier voor het eerst, maar er is zoveel te zien in het natuurgebied 'Huis ter Heide' in De Moer (vlakbij Tilburg) dat we nog een keer gaan. Hier kun je zomaar oog in oog komen te staan met Schotse Hooglanders. Daarnaast zijn er vele heide, vennen, kruidenrijke akkers en gevarieerde bossen te vinden in dit gebied.
De teckels dienen tijdens de wandeling aangelijnd te blijven en wij raden aan korte lijnen te gebruiken. We zijn in wederom in contact met ’t Maoske voor een hapje en drankje achteraf. De wandeling start om 13:30 uur, we verzamelen vanaf 13:00 uur bij de Sint Joachimkerk (tegenover ’t Maoske), Middelstraat 28, De Moer.