image
image
image
image

Regionale Clubmatch, 6-10-2018

 

De zomer heeft alle zonnige warmte records verbroken. De vakanties zijn in volle gang. Tijd om plannen te maken voor het komende najaar. De Evenementencommissie heeft de Regionale Clubmatch op zaterdag 6 oktober gepland, op de centraal gelegen locatie Sport en Cultureel Centrum De Camp, te Woudenberg. Het lijkt nog ver weg maar het is het zó!

De Regionale Clubmatch is met name voor leden die (nog) niet bekend zijn met hondenshows. Voor hen die hun teckel eens door een echte keurmeester willen laten beoordelen. De RCM wordt ook zeker door fokkers gebruikt om jonge honden ervaring op te laten doen. Hoewel de normale showregels van toepassing zijn, verloopt een en ander een stuk informeler dan tijdens een landelijke of Internationale show. Naast de officiële keuring kunt u ook inschrijven voor de Koppelklasse. Hieraan kunnen twee honden, reu en teef, van dezelfde variëteit en dezelfde eigenaar meedoen die beiden ingeschreven staan voor de RCM 2018. En de allerjongsten, tot 18 jaar, kunnen zich opgeven voor de Junior Handling.

Onderstaande keurmeesters hebben hun medewerking toegezegd.

 Alle Korthaar variëteiten       - dhr. J. Sloot
Standaard Dashonden Langhaar - dhr. J. Sloot
Standaard Dashonden Ruwhaar - mw. N. Horsten-Ceustermans
Kaninchendashonden Ruwhaar - mw. N. Horsten-Ceustermans
Dwergdashonden Langhaar  - mw. A. Koolmees
Kaninchendashonden Langhaar - mw. A. Koolmees
Dwergdashonden Ruwhaar  - mw. A. Koolmees


INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de Regionale Clubmatch kan via deze button.

Heeft u echt geen enkele mogelijkheid om online in te schrijven, dan kunt u telefonisch een inschrijfformulier aanvragen op het telefoonnummer van de Evenementencommissie.

De inschrijving is opengesteld tot en met 22 september 2018.

DAGINDELING

  • De keuringen starten om 10.00 uur, locatie is geopend vanaf 8.30 uur
  • Tussen de middag is een korte break van de keuringen voor een lunchpauze
  • Na alle keuringen vinden de Erekeuringen plaats; verkiezingen van Beste Minor Puppy (voorheen Babyklas), Beste Puppy, Beste Veteraan, Beste uit de Kampioensklas*, Beste Koppel en de eindkeuring BEST in SHOW.
  • Alle Erekeuringen, uitgezonderd de Junior Handling, worden door de keurmeesters gezamenlijk verricht.

*Honden ingeschreven in de Kampioensklas, dingen niet mee voor Beste Hond van de Clubmatch (RvB KR Artikel IV.144).

STANDHOUDERS
Het Teckelwinkeltje is helaas niet aanwezig.

Wel aanwezig, zijn de inmiddels bekende gezichten : Toon van Drunen, (www.de-rolleman.nl) en Georg Dortland (Dierenliefde)

Zij zijn sponsor tijdens de Erering. De Beste Reu en Beste Teef worden door Toon van Drunen verwend met een mooi handwerk lederproduct; Georg Dortland verwend de winnaars van de Junior Handling Hoofdsponsoring NTC–Royal Canin en Frontline PetCare

VAN HARTE WELKOM!
Nog nooit een Clubmatch bezocht en u vindt deze clubshow een heuse uitdaging? Misschien is het een idee in uw regio te informeren naar ringtraining, in de periode voorafgaand aan de show. Een leuk begin om samen te ervaren hoe u met uw teckel zich het beste kunt presenteren in de ring.
U Wilt niet actief deelnemen aan de Clubmatch maar bent wel nieuwsgierig hoe zo’n dag eruit ziet of u wilt graag een kijkje komen nemen? U bent van hart welkom, met of zonder teckel(s). Gratis entrée.

Het is zeker de moeite waard!

Wij kijken uit naar een grote opkomst van zowel exposanten als bezoekers om er samen een geweldig leuke en leerzame dag van te maken.

Evenementencommissie

Adresgegevens locatie 6-10-2018:
Sport en Cultuur Centrum De Camp
Bosrand 15-17
3931 AP Woudenberg