image
image
image
image

Regio Noord Brabant & Zeeland

Agenda 2018 regio Noord Noord-Brabant en Zeeland

Informatie:
Mia Swanenberg, tel.: 0168 - 45 24 51
Inge Leijtens, tel.: 06 - 42 20 76 36
Email

Plaats van samenkomst:
Het Dorpshuis "Het Kompas",
Bovenstraat 18,
4741 AV Hoeven.
Tel.: 0165 - 31 28 12

Aanvang bijeenkomsten: 14.00 uur (tenzij anders vermeld)

 
10 juni

Spelletjesmiddag

Op 10 juni hebben is er een spellenmiddag. Deze middag worden zowel de hondjes als de baasjes uitgedaagd met verschillende spelletjes. Het gaat weer een super gezellige middag worden!!!! 
De middag start om 14:00 uur, het terrein is open vanaf 13:30 uur
Het adres
 is Niervaartweg 1A, Klundert. Op het terrein is een kantine aanwezig waar verschillende hapjes en drankjes te krijgen zijn.


1 jui

Teckelrennen

Traditioneel sluiten we het seizoen af met teckelrennen op zondag. Tijdens het teckelrennen strijden iedere keer twee teckels in de baan. De teckel die het eerste bij zijn begeleider is, wint. Maar het draait om meer, want onze teckels hebben super veel humor. 
Tijdens het teckelrennen hebben we vooral lol om de teckels die niet vertrekken vanuit de start, tijdens de race besluiten van koers te veranderen of zelfs helemaal iets anders gaan doen. Het motto: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ geldt zeker voor het teckelrennen. 
Vanaf 14:00 uur kunt u zich inschrijven voor het teckelrennen. 
Rond 14:30 uur
 hopen wij te starten met de race. Het adres is Niervaartweg 1A, Klundert. Op het terrein is een kantine aanwezig waar verschillende hapjes en drankjes te krijgen zijn. Wij raden om zelf een stoel mee te nemen zodat u het teckelrennen van dichtbij kunt ervaren.

  Augustus - Zomerstop